DESPRE FORCE 1

Inca de la constituire, in 2005, obiectivul nostru a fost acela de a creste continuu calitatea serviciilor noastre, in concordanta cu diversificarea acestora.

Astfel, la sfarsitul aceluiasi an, am infiintat dispeceratul national FORCE 1, ce ne-a permis deschiderea unei noi linii de business: monitorizare si interventie. Totodata, acest dispecerat ne-a asigurat posibilitatea coordonării si conducerii optime, in timp real, a intregii activitati operative.

Incet, dar sigur, am castigat increderea clientilor.

Ca o confirmare a calitatii serviciilor prestate, cifra de afaceri a companiei a avut o crestere constanta. Din 2008 avem implementat un sistem de management integrat al calitatii, conform SR EN ISO 9001:2008, al securitatii muncii si sanatatii ocupationale SR OHSAS 18001:2008, al mediului SR EN ISO 14001:2005 si Managementului Securitatii Informatiei ISO/IEC 27001:2013.

  • In 2013 am achiziţionat compania ROSEGUR CASH SERVICES, divizie de transport de valori prin intermediul careia opera in Romania Grupul PROSEGUR, al treilea jucator mondial pe piata de CIT;
  • 2014 a reprezentat anul implementarii unei noi strategii de dezvoltare pe termen lung, fiind create divizii specializate pentru fiecare linie de business.
  • In anul urmator a fost infiintata FORCE 1 FIRE & RESCUE, companie specializata in servicii de prevenire si stingere a incendiilor.
  • In 2016 am creat cel mai nou centru de procesare a numerarului din Romania, dotat cu solutii hardware, software si de securitate de ultima generatie, ce limiteaza la maximum interactiunea factorului uman in procesele desfasurate, reducand semnificativ riscurile asociate;
DESCARCA PREZENTAREA COMPLETA A SERVICIILOR NOASTRE
Download